"Mulla't 2015" aquest diumenge a Santa Coloma

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) impulsa aquesta jornada solidària a tot Catalunya que es viurà a les piscines colomenques de Duet Can Zam, Fondo, CE Torribera i CE Raval.

Més de 600 piscines participen al Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que aquest 2015 se celebrarà aquest diumenge 12 de juliol i que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

El Mulla't consisteix en fer una capbussada solidària i a nadar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar a l'acte comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any, el catàleg del Mulla't inclou a més de la tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del Mulla't amb dissenys de la ilustradora Pilarín Bayés.

A quatre piscines de Santa Coloma

La jornada a la nostra ciutat es viurà a:

  • PISCINES CAN ZAM VICTOR HUGO S/N
  • CER -  CENTRE AQUATIC I DE FITNESS SANT JORDI , 14 - 28  INTERIOR 10 a 12:00h
  • COMPLEX ESPORTIU TORRIBERA C/ CASTELLA, S/N 11 a 14:00h
  • DUET SPORTS - RAMBLA FONDO PLAÇA DE LA MEDITERRANIA S/N 10 a 13:00h

L’entitat Tengo Esclerosis Múltiple y Qué (TEMYQUE) col·labora aquest any amb la FEM en la realització del «Mulla’t» a Santa Coloma i s’encarrega d’organitzar l’acte central a la piscina de Torribera, on hi haurà una actuació especial de la colla castellera Laietans de Gramenet (12.00).