"Moving to Mozart"

Santa Coloma commemora dissabte 20 (21h) el Dia Internacional de la Música amb aquest projecte coreogràfic per a joves de l’Excèntrica i Camerata Gramanet, amb la col·laboració del Teatre Sagarra.

Moving to Mozart, és un projecte per a joves. La paraula coreografia vol dir, etimològicament, l'escriptura del desplaçament del cor, del grup en un determinat espai i durant un temps determinat. És per això que en l'àmbit pedagògic la coreografia pot arribar a ser una eina molt preuada. El projecte compta amb la complicitat del coreògraf i director italià de prestigi internacional Moreno Bernardi qui serà l'encarregat de crear amb els joves una coreografia conjunta a partir de la simfonia núm. 40 de Mozart. Serà valuosa, en aquest sentit, la col·laboració de la Camerata Gramenet, orquestra colomenca de joves alumnes i exalumnes de l'Escola de música Can Roig i Torres.

Les entrades a un preu de 8 euros es poden adquirir a www.ticketea.com i a les taquilles del Teatre (divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00) i dues hores abans de cada representació.

"Movint to Mozat", dissabte 20 (21h), Sala Sagarra del Teatre Sagarra.

Coreògraf: Moreno Bernardi
Director Artístic: Juanjo Marín
Director Musical: Bernat Bofarull