Mostra per conèixer la Santa Coloma històrica més singular

És un recull de fotografies que es podran veure fins el 23 de juliol, per conèixer els edificis i espais més singulars de la ciutat que formen part del seu Patrimoni cultural i històric.

Santa Coloma de Gramenet, 30 de juny de 2011. Fins al 23 de juliol, l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través del Museu Torre Balldovina, ofereix l’exposició d’imatges “Itineraris pel patrimoni de Santa Coloma de Gramenet”, un recull de fotografies amb plafons d’informació per redescobrir o conèixer el passat de la ciutat a través dels edificis més singulars que s'han conservat fins a data d’avui. Estan agrupats en tres recorreguts –Centre, Sud i Nord- i estructurats per proximitat.

La mostra  es pot veure al Museu Torre Balldovina (plaça Pau Casals s/n). Horaris:

-         Juny: de dimarts a divendres de 18.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d’11 a 14:00 h . Dilluns tancat.

-         Juliol: de dimarts a divendres de 18.00 a 21.00. Dissabte, diumenge i dilluns tancat.

Recorreguts per la història i la cultura colomenca

En paral·lel a la mostra, continuen en marxa dos recorreguts per la ciutat amb audioguies (Santa Coloma Centre i Santa Coloma Sud) per visitar els llocs que formen part del patrimoni cultural i històric de Santa Coloma. És un projecte de ciutat que l’ajuntament va posar en marxa mitjançant el Museu Torre Balldovina, el passat mes de febrer,  i que s’emmarca en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni. En una passejada es poden redescobrir de manera estimulant entorns que constitueixen la identitat de Santa Coloma, tot allò que han deixat els colomencs i colomenques que ens han precedit.

L’alcaldessa destaca que “la millor manera de protegir entre tots i totes el patrimoni que tenim és a través del coneixement i l’estimació. En aquest sentit, amb els itineraris podem redescobrir un entorn que, moltes vegades per habitual, no som capaços de valorar en totes les seves possibilitats".

Per a més informació de la mostra del Museu Torre Balldovina i dels itineraris pel Patrimoni de Santa Coloma amb audioguies, visiteu www.gramenet.cat

Per a més informació:

Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 12 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat