Mostra de Cinema Solidari a Santa Coloma de Gramenet 2008

Dimecres 21 de febrer a les 20 hores s’inaugura la Mostra de Cinema Solidari a Santa Coloma de Gramenet, certamen que s’emmarca dins la III Trobada de Joves i Cooperació per a potenciar el protagonisme actiu dels joves en matèria de drets humans, solidaritat i cooperació internacional.

Al certamen –celebrat els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer a Santa Coloma- es realitzaran projeccions de pel·lícules documentals i de ficció amb un nexe comú: els joves i la solidaritat. La Mostra comptarà amb un convidat d’excepció, el director de cinema documental Gerardo Olivares, que presentarà la seva pel·lícula 14 km (dijous 21 de febrer a les 12 i a les 18.30 hores a l’IES Puig Castellar i el divendres 22 de febrer, a les 12 hores a l’IES Can Peixauet), una road-movie sobre immigració que ha rebut el màxim guardó a la recent 52 Semana Internacional de Cine de Valladolid (Seminci).

Les projeccions es realitzaran a Can Sisteré Centre d’Art Contemporani, a l’IES Numància, a l’IES Puig Castellar, a l’IES Can Peixauet i al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar.