Mitja Marató solidària amb Mayka

La 4a Mitja Marató de la Serralada de Marina del proper diumenge 28 servirà per recaptar fons per a la campanya "Todos con Mayka".

El proper diumenge 28 de setembre (09.00) es celebrarà la 4a Mitja Marató de la Serralada de Marina, cursa amb recorregut per muntanya, per la Serralada de Marina, podent triar entre dos recorreguts, 10 km o 21 km.
El preu de la inscripció són 20 €, si és propietari del xip groc de ChampionChip i 22 € si no és propietari del xip. De la inscripció, 1 € per participant anirà destinat a la campanya solidària "Todos con Mayka" per ajudar a aquesta nena colomenca en el tractament contra una greu malaltia que pateic. A l'hora de fer la inscripció podeu seleccionar la casella d'aportació solidària i col·laborar amb 2 € més per Mayka.

Per tant, el proper dia 28, tots i cadascun dels que correran, estaran col·laborant i ajudant a Mayka, una nena de 10 anys que ha de viatjar als Estats Units, per tal de rebre un costós tractament que la pot curar i així, poder seguir compartint la seva vida amb els seus pares i els seus tres germans petits.

Campionat de Catalunya de muntanya per a persones cegues i deficients visuals


Coincidint amb la Mitja Marató de la serralada de Marina es durà a terme també el Campionat de Catalunya de muntanya per a persones cegues i deficients visuals.