Millores en el centre

Les obres al Centre obligaran al trasllat de la parada de taxis del passeig de Llorenç Serra cap al carrer de Sant Carles. També es traslladarà la parada dels autobusos de la plaça de la Vila al passeig Llorenç Serra.

En el procés de reforma que s'està duent a terme en diversos carrers del centre de la ciutat, destaquem que l'inici d'una nova fase en les obres del tram del passeig de Llorenç Serra (entre les avingudes de Santa Coloma i de la Generalitat), obligarà al trasllat, el proper dia 21 de febrer, de la parada de taxis que hi ha a la zona; que passarà a estar ubicada al carrer de Sant Carles (entre el carrer de Francesc Viñas i el passeig de Llorenç Serra). Així mateix, el dia 24 de febrer s'haurà de dur a terme el trasllat de la ubicació de la parada dels autobusos situada a la part baixa de la plaça de la Vila, al mateix passeig de Llorenç Serra, que passarà a estar uns metres més baix, en l'espai que actualment ocupa la parada de taxis.

Els recordem que hi ha una "Oficina d'Informació de les obres del centre", que està situada al carrer de la Balldovina, 7. L'horari d'atenció és de dilluns a dimecres de 16.00 a 18.00 hi els divendres de 10.00 a 12.00 h.

Per a més informació, poden trucar al telèfon 93 462 40 37 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h) o enviar un correu electrònic aobrescentre(at)gramenet.cat.