Millores d'accés al CAP de Singuerlín i al carrer de Sant Lluís

Aquesta setmana s'han iniciat aquestes intervencions a la via pública per millorar la mobilitat i l’accessibilitat de les persones.

Aquesta setmana s'han iniciat dues intervencions d'obres a la via pública per millorar la mobilitat i l’accessibilitat de les persones, tant al carrer d'Anselm de Rius com al carrer de Sant Lluís. En el cas d'Anselm de Rius, està previst condicionar un pas adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, en el punt que connecta amb el carrer de Santiago Rusiñol. L'objectiu de les obres és facilitar l'accés dels veïns i veïnes al CAP de la Salut de Singuerlín.

Pel que fa al carrer de Sant Lluís, el proper 23 d'abril començat les obres de millora de les voreres, en el tram comprés entre el carrer de Mare de Déu de la Mercè i el carrer de Nàpols. Es tracta d'una intervenció que es realitzarà en tres fases per minimitzar les molèsties als veïns i veïnes de la zona. Les obres tenen l'objectiu de reparar tots aquells punts de les voreres que han estat malmesos per les arrels dels arbres. La primera de les fases, que comença la propera setmana, es realitzarà en el tram comprés entre el carrer de Mare de Déu de la Mercè i el carrer d'Irlanda. En aquest sentit s'hauran de treure els arbres per poder reparar les voreres, amb l'objectiu final de millorar la mobilitat dels vianants. La segona fase es realitzarà en el tram del carrer de Sant Lluís que va del carrer d'Irlanda al carrer d'Alella, i el darrer serà del carrer d'Alella a Nàpols. Durant el temps que durin les obres, un mes aproximadament, estarà prohibit l'estacionament de vehicles en aquests trams de la via.

Per altra banda, aquesta setmana s’han realitzat les obres al carrer de Camprodon per ampliar la vorera en el punt que enllaça amb el carrer de Mossèn Jacinto Verdaguer i alhora crear un pas adaptat per a les persones amb mobilitat reduida.