Millores al servei d'autobusos

A la línia B14, s'ha ajustat el recorregut per afegir una nova parada al CAP Singuerlín. A la línia B30, es reforça en hora punta de matí per garantir que tots els viatgers puguin pujar a l'autobús i mantenir la puntualitat.

L'Área Metropolitana de Barcelona (AMB) ha portat a terme la millora del servei de cinc línies de bus metropolità de la zona del Barcelonès Nord. S'ha fet amb l'objectiu que el transport públic s'ajusti a les necessitats dels viatgers, absorbeixi més passatgers, doni resposta a la demanda creixent i es continuï reduint l'ús del vehicle privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica.

Concretament, l'AMB ha millorat el servei de les línies de bus metropolità B14, B23, B30, B34 i B35, que formen part del servei de transport públic del Barcelonès Nord, gestionat per l'operadora Tusgsal.

Millores realitzades
En el cas de la línia B14, s'ha ajustat el recorregut per afegir una nova parada al CAP Singuerlín i, en el cas de la B23, s'ha modificat el recorregut a la parada origen-final de la Maquinista per ajustar-se als nous sentits de circulació dels carrers.

A la línia B30, que connecta Santa Coloma de Gramenet amb Montgat, s'afegeixen expedicions de reforç en hora punta de matí, amb l'objectiu de reforçar el servei, garantir que tots els viatgers puguin pujar a l'autobús i mantenir la puntualitat.