Millores a la línia B15

L'empresa concessionària d'aquesta línia d'autobús, Tusgsal, ha incorporat dos vehicles al servei i millora per tant la freqüència de pas.

Des del dimarts 5 de maig, la línia d'autobusos urbans B15 comptarà amb dos vehicles més per servei, el que permetrà reduïr la freqüència de pas de 20 a 15 minuts - els dies laborables - i de 30 a 20 minuts - els dissabtes i feiners d’agost (des de l’inici del servei fins al migdia).

S'informarà puntualment als usuaris amb dríptics en els vehicles de la pròpia línia B15 i en d'altres que circulen per Santa Coloma (B14, B18, B20, B27, B80 i B81). També es poden consultar on line els horaris al web: www.tusgsal.cat. També utilitzant l’aplicació AMBtempsbus.

Línia B15 STA. COLOMA DE G. (LES OLIVERES) - BADALONA (MONTIGALÀ)

És una línia de bus de barri de Sta. Coloma de G. que connecta el cor dels barris de les Oliveres, Singuerlín, Sta. Rosa, Fondo i Llatí amb el centre de la ciutat i les estacions de metro del Fondo, Sta. Coloma de G., Can Peixauet, Singuerlín i Can Zam. També arriba a Badalona, cobrint l’àrea comercial de Montigalà. Dóna servei els dies feiners de dilluns a dissabtes, de 06:55 a 21:10.