Millorem els nostres barris

S'inicien millores a Milà i Fontanals i Àngel Guimera, i comencen unes obres d’arranjament de la pista poliesportiva de Can Franquesa i la construcció d'una nova pista al carrer de Milton.

El proper dilluns 16 de març començaran les obres de millora de l'enllumenat públic del carrer de Milà i Fontanals, entre Camprodon i Avinguda de la Generalitat. S'hi col·locaran 20 punts de llim, formats per columnes de 4,5 metres d'alçada. Puntualment, els treballs afectaran l'aparcament de vehicles.

D'altra banda, la setmana que ve comencen unes obres de millora de la calçada al carrer D'Àngel Guimera, entre Pons i Pons i Sant Francesc. Els treballs duraran 15 dies, durant els quals aquest tram estarà tancat al trànsit. Disculpeu les molèsties.

Millora i construcció de pistes esportives

Aquesta setmana comencen unes obres d’arranjament de la pista poliesportiva de Can Franquesa, que duraran un mes aproximadament, amb una nova pavimentació, el sanejament dels bàsquets i les porteries i la renovació de l’enllumenat exterior. També la propera setmana començarà la construcció d’una pista esportiva al carrer de Milton (la Guinardera). S’adequarà l’entorn mitjançant aterrassoments i murs de contenció. S’ha previst l’execució de la xarxa de sanejament per drenar la superfície i la il·luminació. Les obres duraràn uns quatre mesos.