Millora de l'eficència energètica

L'Ajuntament estudia com millorar l'eficiència energètica en l'enllumenat públic del districte 3.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estan fent, en compliment d’un acord amb la Diputació, un estudi destinat a la millora de l’eficiència energètica en l’enllumenat públic dels barris del Singuerlín, la Guinardera i Can Franquesa.
Aquest treball respon a la voluntat de l’equip de govern de promoure la sostenibilitat energètica local i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic. Aquest acord de col·laboració es va ratificar amb un decret signat el passat 1 de novembre.
S’hi inclou el suport de la Diputació en la redacció dels plecs destinats al contingut del nou contracte de manteniment de l’enllumenat de la nostra ciutat.

D’altra banda, aquesta setmana començaran uns treballs de canvi de carcasses semafòriques, inclosos en el nou contracte de manteniment dels semàfors.
Aquestes substitucions s’iniciaran a l’avinguda de la Generalitat, entre l’avinguda de Pons i Rabada i la rotonda de Can Peixauet (benzinera). Un cop estiguin acabades, les tasques continuaran a la rambla de Sant Sebastià.