Millora de la calçada de la Rambla del Fondo

L'Ajuntament ha donat per finalitzades les obres de pavimentació de la rambla del Fondo, en el tram comprès entre els carrers de Beethoven i la Rambla de Sant Sebastià.

Les obres que es van iniciar dimecres 9 de maig consistien en la reparació de 1.200 m2 de calçada en aquest tram de la Rambla que hi era deteriorat pel pas del temps i el seu ús. La intervenció va comportar talls del trànsit de Rambla del Fondo en el sentit de circulació cap a Badalona, entre els carrers de Rafael de Casanova-Bruc i de Beethoven. Dijous al matí es van retirar les tanques i es va restablir la circulació rodada que ha tornat a la seva normalitat.

Més intervencions

D'altra banda, també estan previstes intervencions per reparar voreres i calçada en el punt de l'avinguda de la Generalitat cantonada amb passeig de la Salzereda, i en la connexió del carrer de Pompeu Fabra amb l'avinguda de Santa Coloma. En ambdós casos la intervenció té l'objectiu de millorar la mobilitat de les persones i del trànsit rodat. Per totes aquestes obres, l'Ajuntament demana precaució i disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar als veïns i veïnes d'aquestes zones.