Mesures urgents i provisionals adoptades per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Davant l'actuació realitzada pel Jutjat central número 5 de l'Audiència Nacional el dia 27 d'octubre a l'Ajuntament i a l'empresa municipal Gramepark S.A., el consistori ha adoptat mesures urgents i provisionals sobre un seguit d'expedients.

D'esquerra a dreta: la tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Carme Moraira; de Serveis a la Persona, Antoni Carmona; l'alcalde accidental Joan Carles Mas, acompanyat del president en funcions de Gramepark, Víctor Álvarez; i del director gerent de Planificació i Recursos, Albert Gadea.

Santa Coloma de Gramenet, a 2 de novembre de 2009. L'alcalde accidental, Joan Carles Mas ha signat un decret al qual s'ordena a tots els serveis municipals i a Gramepark la posta a disposició de la intervenció municipal de tots els expedients que la mateixa li reclami per tal de procedir a la seva auditoria i/o refiscalització interna o externes. Tantmateix i de manera provisional i extraordinària, que qualsevol acte administratiu hagi d'estar autoritzat expressament per l'alcalde en funcions.

D'altra banda , el president en funcions de Gramepark, el regidor Víctor Álvarez, ha adreçat una proposta al Consell d'Administració de la societat municipal per tal de posar a disposició de la intervenció municipal tots els expedients reclamats. Álvarez també ordena a la Gerència i Direcció Financera s'abstingui de realitzar cap acte de disposició sense autorització expressa de l'actual president.

Joan Carles Mas, acompanyat dels tinents d'alcalde de Serveis Territorials, Carme Moraira; de Serveis a la Persona, Antoni Carmona; del vicepresident de Gramepark, Víctor Álvarez; i del director gerent de Planificació i Recursos, Albert Gadea; ha presentat aquest migdia aquestes mesures davant els mitjans de comunicació.

Per a més informació:

comunicacio@gramenet.cat