Més places per als nois i noies de Santa Rosa al Centre FutbolNet d’aquest barri

El Centre FutbolNet Santa Coloma, de la Fundació Futbol Club Barcelona i amb el suport de l’Ajuntament de la nostra ciutat, amplia les seves places on ofereix activitats dirigides a nens i nenes d’entre 6 i 18 anys.

El Centre FutbolNet Santa Coloma, impulsat per la Fundació Futbol Club Barcelona i Eduvic, i amb el suport de l'Ajuntament, ha ampliat les seves places per als infants i joves de Santa Rosa, barri on està ubicat. Aquest servei, situat al centre cívic municipal Els Pins (carrer Pirineus, número 2-6), ofereix classes de reforç escolar, hàbits d'estudi i futbol, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament dels participants, l'aprenentatge i facilitar la seva inclusió social.

Una experiència a diferents ciutats

FutbolNet, anteriorment conegut com XICS del Barça (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), ofereix activitats dirigides a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys del barri, amb la col · laboració de Benestar Social de l'Ajuntament. L'entitat blaugrana compta en l'actualitat amb cinc centres FutbolNet a tot Catalunya, ubicats a Olot, Banyoles, Salt, el barri del Carmel de Barcelona i a Santa Coloma.

Inscripcions

Les inscripcions a Santa Coloma estan obertes del 5 al 14 de març (els dilluns i dimecres de 10 a 14 hi de 15 a 20 h, i els dimarts, dijous i divendres de 16 a 20 h). Més informació al centre dels Pins, carrer de Pirineus núm. 2-6, primer pis i al telèfon 93.386 16 65. Places limitades.