Més festes de barri

Dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24 (festivitat de Sant Joan) els barris de La Guinardera i Cementeri Vell-Pallaresa viuran les seves festes.

Un pregó el dissabte 22 (21.00) a càrrec de la càrrec de l'alcaldessa, Núria Parlon i el Tinent d'alcalde de participació, Siscu Sánchez, donarà el tret de sortida a les festes del barri de la Guinardera al cor del districte 3. En l'entorn de la plaça Guinardera i carrer Milton es viuran tres dies d'intensa activitats amb els tradicionals apats de germanor, les activitats per a infants i gent gran i la música nocturna amb revetllla de Sant Joan inclosa el diumenge a partir de les 23.00 hores.

Pel que fa a Cementeri Vell-Pallaresa, els actes es concentraran en dos dies molt intensos, a partir de les 11.00 del matí de dissabte 22 es succeïran actuacions musicals de tot tipus, festa de l'escuma, dansa...i a les 20.30 el pregó a càrrec del Defensor de la Ciutadania de l'Ajuntament de Santa Coloma, Fernando Oteros. Diumenge les activitats continuaran i el punt i final el posarà una nit de revetlla a partir de les 23.00 hores.