Més de cent persones grans fan cursos de manualitats als casals i centres cívics

Ja fa més de 20 anys que els centres cívics i casals de la ciutat ofereixen cursos de manualitats trimestrals per a la gent gran a partir de 60 anys.

I ho fan mb l'objectiu de promoure la socialització, l'intercanvi, la creativitat, la motivació, i l'agilitat mental i manual mitjançant les arts plàstiques i manuals. Durant la darrera edició (curs 2018-2019), hi van participar 104 persones, la gran majoria dones.

El període d'inscripció per al nou curs encara és obert, i queden places lliures als següents centres: Casal dels Safaretjos, Centre Cívic del Llatí, Casal del Riu Nord, Casal de la Guinardera, Centre Cívic del Fondo i Centre Cívic de Can Franquesa. Els cursos s'organitzen de forma trimestral, i  tenen un cost de 9 €. Cada trimestre, les i els participants elaboren de dos a tres manualitats amb el suport del professorat. També es realitza una festa de tancament (Nadal, Carnaval i final de curs) on coincideixen els 10 grups, per tal d'intercanviar impressions i gaudir d'un ball. La darrera festa, al juny, inclou una exposició amb mostres dels treballs realitzats al llarg de l'any, on està convidada tota la ciutadania. Les manualitats estan orientades a ser útils i motivadores a la vida de les persones grans, i es realitzen mitjançant diferents tècniques d'arts plàstiques (pintura al guix, macramé, tractament de material reciclat...) i materials (fusta, tela, vidre...). Inscripcions: 649 38 43 44 (tardes).