Més de 990 nens i nenes de Santa Coloma han iniciat les activitats d’estiu que ofereixen els esplais de 17 escoles i equipaments de la ciutat

Augmenta el número de casals ofertats a la ciutat respecte al 2009 (enguany 17 en total; al 2009 es van realitzar 11 casals d’estiu) i també s’incrementa el número de beques concedides per l’Ajuntament per realitzar activitats d’estiu.

Santa Coloma de Gramenet, a 29 de juny de 2010. Ahir va començar l’edició 2010 dels casals d’estiu i campus esportius que gestionen el servei d’Educació i l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Enguany, han augmentat les xifres de participació i l’oferta global de propostes a la ciutat adreçades a nens d’entre 3 i 12 anys; així, s’han inscrit 990 nens i nenes que participen als 17 casals d’estiu que ofereixen les associacions de mares i pares dels respectius centres escolars (l’any 2009, es va inscriure 864 nens i nenes i es van realitzar 11 casals d’estiu a la ciutat).

L’Ajuntament ha augmentat el número de beques aprovades per a realitzar aquests casals d’estiu respecte l’any passat. En total, s’han aprovat 685 sol·licituds, el 95% del total de sol·licituds rebudes (l’any 2009 es van aprovar 640).

Les associacions de mares i pares d’escoles participants en l’oferta de casals d’estiu són els col·legis Antoni Gaudí, Ausiàs March, Banús, Ferran de Sagarra, Fray Luís de León, Jaume Salvatella, el CEE Josep Sol, Manent-Rambla, Primavera, Rosselló Pòrcel-Salvat Papasseit, Sagrada Família, Sant Just, Serra de Marina i Torre Balldovina. Hi participen també el Grup de Joves Singuerlín, el Centre Obert Moisés, i el Centre de Recursos i Informació Juvenil Rellotge XXI.

D’altra banda, com a novetat d’enguany, s’ha introduït l’equipament municipal de la Central Escènica en el grup de casals d’estiu per a nens i nenes, amb un curs intensiu de teatre. Amb el títol “Aquest estiu viu l’escena”, la proposta s’adreça a nens i nenes d’entre 4 i 16 anys i oferirà nocions bàsiques sobre la representació teatral. .

Per a més informació, podeu consultar el web municipal www.gramenet.cat  o bé per altres detalls i/o entrevistes:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat