Més de 5.200 escolars han participat en el programa educatiu "Viu el Besòs"

5.209 alumnes de 80 escoles i centres formatius han pres part aquest curs en el programa d’educació ambiental «Viu el Besòs», que organitza el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu.

Durant el curs escolar 2014-15, un total de 5.209 alumnes de 80 escoles i centres formatius han pres part en el programa d’educació ambiental «Viu el Besòs», que organitza el Consorci per a la Defensa de la Conca del nostre riu.

Enguany, els centres educatius que hi han participat procedeixen de 23 municipis: Badalona, Barcelona, Caldes de Montbui, Canovelles, Castellar del Vallès, Centelles, Cerdanyola del Vallès, Figaró-Montmany, Granollers, la Garriga, la Llagosta, la Roca del Vallès, les Franqueses del Vallès, Martorelles, Mollet, del Vallès, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Codines, Santa Coloma de Gramenet i Santa Perpètua de Mogoda.

Les escoles que hi estiguin interessades poden demanar més informació i fer les inscripcions al 93 842 93 61 o a l’adreça electrònica apren@apren.cat (més detalls, a www.besos.cat). «Viu el Besòs» va néixer el curs 1995-1996. Des d’aleshores, han format part d’aquest projecte uns 92.000 alumnes de diferents municipis de la conca del Besòs.