Més de 200 persones es concentren a Santa Coloma de Gramenet en solidaritat als cooperants segrestats a l’Àfrica

L’alcaldessa de Santa Coloma defineix la concentració com “una mostra de la ciutadania i del consistori de recolzament i solidaritat amb els tres cooperants segrestats i les seves famílies”, entre ells el colomenc Roque Pasqual molt vinculat a nivell social i solidari amb Santa Coloma.

Unes 200 persones s'han concentrat a les 12 del matí a la Plaça de la Vila, entre ells ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma, treballadors de l’Ajuntament, de l'empresa on treballa Pascual, l’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon i la resta de membres de l’equip de govern, en solidaritat i recolzament als cooperants segrestats, el passat diumenge a Mauritània (Àfrica). Entre els tres cooperants es troba el colomenc Roque Pasqual, vinculat a nivell professional i com impulsor de diferents projectes socials i solidaris a Santa Coloma de Gramenet.

Després de la concentració de 5 minuts de silenci convocats per l’Ajuntament de Santa Coloma, l’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon ha destacat que la concentració és “una mostra de la ciutadania i del consistori de recolzament i solidaritat amb els tres cooperants segrestats i les seves famílies”. L’alcaldessa ha afegit que el consistori està en contacte amb les famílies per oferir-los tot el recolzament que puguin necessitar en un moment com aquest i també ha recordat “la importància de la cooperació a nivell internacional”.