Més de 1.500 persones van aprendre català al CNL L’Heura el 2014

L’Heura ha ampliat la seva oferta per ajustar-se a les necessitats actuals dels parlants.

Voler integrar-se, ajudar els fills amb els deures, millorar el currículum, aconseguir els certificats d’arrelament o conèixer gent nova i gaudir aprenent són alguns dels principals motius pels quals persones de diferents nacionalitats s’acosten a L’Heura per fer un curs. El 2014, més 1.500 persones s’hi van inscriure.
A Santa Coloma de Gramenet, una de les ciutats on els índexs de català han augmentat més en els darrers 30 anys, moltes persones nouvingudes i altres d’autòctones mostren interès per aprendre i usar la llengua del país.

Cursos específics i en línia

L’oferta habitual del Consorci la constitueixen els cursos curriculars que van des del nivell Inicial fins al C2 (de l’A1 al C2 del Marc Europeu Comú de Referència), però darrerament L’Heura ha ampliat la seva oferta per ajustar-se a les necessitats actuals dels parlants.
Cursos més breus, vinculats a continguts professionals, cursos en línia, o cursos lúdics han aconseguit que hi hagi oferta de català per tots els gustos.

Promoure la cultura


L’Heura compta amb una oferta d’activitats variades. Així els cursos es complementen amb sortides per conèixer el patrimoni cultural i natural del nostre entorn. Trobades amb escriptors, activitats per Sant Jordi, sortides a museus i biblioteques de Santa Coloma, i excursions per la Serra de Marina, són algunes de les activitats que s’ofereixen a l’alumnat. Més informació, a la rambla de Sant Sebastià, 98-100 i al telèfon 93 468 40 48.