Marfil Santa Coloma fa història

L'equip colomenc es classifica per primer cop per a la final de la Copa del Rei de futbol sala que es disputarà el proper 2 de maig a Aguilas (Múrcia).

Marfil Santa Coloma ha aconseguit una fita històrica per a l'esport de la nostra ciutat. Per primer cop, jugarà la final de la Copa del Rei de futbol sala. Serà el proper dissabte 2 de maig a Aguilas (Múrcia) davant del Inter Movistar, actual campió de la lliga espanyola. L'equip que entrena Xavier Passarrius es va desfer aquest dimecres 4 de El Pozo Múrcia en fer valer en el partit de tornada el 6-3 aconseguit a Santa Coloma a l'anada. Els colomencs van caure al Palacio de los Deportes de Múrcia, per 7 a 5, remontant un 6 a 1 que assenyalava el marcador al minut 26. El veterà golejador Dani Salgado, pitxixi de la lliga, amb 3 gols va ser un dels herois d'aquesta nit històrica,

El regidor d'Esports, Diego Arroyo, va acompanyar a l'equip fins a terres murcianes per donar suport a l'expedició i viure de primera mà aquesta proesa només comparable a la de la primavera de 1999 quan l'equip va jugar la final de la lliga espanyola contra Caja Segovia. Malauradament llavors va perdre el títol en una final que la reglamentació de la Lliga Nacional de Futbol Sala no va permetre jugar al Pavelló Poliesportiu de Santa Coloma i va obligar a traslladar a Badalona. Tant de bo, ara la sort somrigui més al Marfil.