Manel i Berto actuaran a la Festa Major d'estiu de Santa Coloma

Manel i Berto Romero actuaran al Teatre Sagarra durant la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet que se celebrarà a primers de setembre.

Manel i Berto actuaran a la Festa Major d'Estiu, al Teatre Sagarra

Santa Coloma de Gramenet, 16 de juny de 2011. Manel i el showman Berto Romero seran algunes de les grans estrelles de la Festa Major d’Estiu. Els seus espectacles es podran veure al Teatre Sagarra i les entrades es posen a la venda a partir de demà, 17 de juny, a les 12.00 del migdia.

Manel presentarà el seu darrer disc, 10 milles per veure una bona armadura, el diumenge 4 de setembre (21.00). És un dels concerts més esperats dels darrers temps. Manel s’ha convertit en un fenomen de masses. El seu pop amb essència folk, les seves melodies i les seves cuidades lletres, han irromput amb força en el panorama musical català. Manel, amb la seva formació habitual —Guillem Gisbert (veu i ukelele),

Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix, clarinet i veus) i Arnau Vallvé (bateria i veus)—, barrejarà els temes del seu últim disc amb alguns talls dels seu primer treball. El preu de l’entrada és de 22 € (no hi haurà cap tipus de descompte).

“La apoteosis necia” de Berto

Berto Romero arribarà al Teatre Sagarra uns dies després de la Festa, el 17 de setembre (21.00) per presentar La apoteosis necia, el seu tercer espectacle teatral, un xou còmic que desplega el seu únic i personal humor. És una representació plena de monòlegs i cançons. La trajectòria vital del personatge ens porta a conèixer les seves desgràcies personals als terrenys familiar, amorós i laboral. El preu de l’entrada és també de 22 € (amb els descomptes habituals).

Venda d’entrades: al Tel-entrada 902 10 12 12 i als circuits habituals del Teatre (www.teatresagarra.cat)

Per a més informació:

Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 12 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat