Màgia al Teatre Sagarra

El diumenge 13 (18.00) arriba a la nostra ciutat l'espectacle guanyador del darrer Premi Nacional de Màgia "La asombrosa historia de Mr. Snow".

El mag Antonio Díaz porta a Santa Coloma l'espectacle "La asombrosa historia de Mr. Snow", guanyador del Premi Nacional de Màgica. Serà aquest diumenge 13, a les 18.00 hores, al Teatre Sagarra.

"La asombrosa historia de Mr. Snow"

L’Extraordinària Història de Mr. Snow és un mockumentary que narra la historia d’un personatge entranyable i irrepetible. Un Viatge de riures i sorpreses on l’il·lusionisme, en totes les seves expressions (Manipulació, Grans Il·lusions, Màgia de Prop…), serveix de pretexte per a contar una commovedora faula plena d’imaginació, nostàlgia i fantasia. Un univers en el que és possible que les papallones es toquin sense tocar-se, que la neu inundi un espai tancat, i que un peix endevini el pensament d’un espectador.

Mr. Snow

S’han contat moltes històries de Mr. Snow. Diuen que va viure més de 100 anys, i que mai dormia. També es diu que va ser ’il·lusionista més important de tots els temps i que va fer una fortuna superior a la de 10 nacions. Fins i tot s’ha arribat a dir, que ajudava a John Lennon a compondre les seves cançons i a Bobby Fisher a preparar els seus torneigs. Un dia va desaparèixer sense més ni més. Uns diuen que se’n va anar amb Fisher a Islàndia. D’altres que, com que mai va veure la neu en la seva joventut, viatjà al voltant del món per a veure la neu per primera vegada.
Diuen que allà on anava, mai nevava.

Venda d'entrades

El preu de les entrades és de 15 euros pels adults i 10 pels nens i nenes i es poden comprar a a les taquilles del Teatre el mateix dia de la funció. D'altres canals per accedir a la venda anticipada dels espectacles del Sagarra són totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic, el Servei de Tel-entrada 902 10 12 12 i a www.telentrada.com.