L'Obra Social "la Caixa" presenta a Santa Coloma el seu programa "Joves amb valors"

L'Obra Social "la Caixa" amb col.laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet , presenta un programa que reconeix i destaca el paper actiu dels joves en la construcció de la societat i promou entre aquest col·lectiu valors ètics i de convivència com ara la responsabilitat, el compromís, l'esforç i el civisme.

"Joves amb valors", el nou programa itinerant de sensibilització, està format per una exposició, tallers educatius, activitats familiars i un concurs de diferents propostes de participació adreçades als joves, a les famílies, els educadors i a la població en general. 

L'exposició que està ubicada a la Plaça de la Vila recorre els esdeveniments més significatius que han marcat l'evolució i les idees de les set generacions del segle XX, oferint pautes per al diàleg i l'enteniment. La joventut com a etapa de transició a la vida adulta i els riscs i reptes dels joves són els altres continguts que analitza la mostra.

El dissabte 11, dins els actes de l'Exposició "Joves, Molt a dir" es realitzarà una gimcana adreçada a joves i famílies. Entre les 11 i les 14 h. i les 17 i les 20 h. tothom que vulgui podrà participar en aquest joc que tracta sobre valors com la participació, l'esforç, la responsabilitat la col·laboració, la convivència i el civisme. La sortida i tota la informació sobre el funcionament de la gimcana és a la mateixa Carpa instal·lada a la Plaça de la Vila, mentre que el recorregut, d'una hora de duració aproximat, transcorre pels carrers més cèntrics de la ciutat.