Lliurament de premis de #Cologramers

El dissabte 1 (12.00) es faran públics a Can Sisteré els resultats de la votació popular per premiar les millors fotografies d'aquest concurs que es va organitzar mitjançant la xarxa social Instagram.

El proper dissabte 1 de març, a les 12 hores, es farà a Can Sisteré l’acte de lliurament de premis de l’exposició de fotos per Instragram #Cologramers. Aquesta mostra ha estat la més visitada de tota la història de Can Sisteré amb 1872 visites.

L'Ajuntament va organitzar la passada primavera un concurs popular de fotografia, #Cologramers, que va assolir des del primer dia un gran èxit de participació. L'objectiu era clar, trobar diferents mirades sobre Santa Coloma a través del telèfon mòbil, sempre des del punt de vista de la ciutadania, i amb temàtica lliure. La teconologia ens ofereix ara innovadores eines artístiques, entre ells la popular aplicació Instagram que esdevé alhora una xarxa social, i que va ser la escollida per posar en marxa #Cologramers. S'hi van presentar més de 1100 fotografies de 70 concursants, i un jurat en va escollir finalment 194 fotografías de 59 participants.

Amb motiu de la Festa Major d'Estiu, les gairebé 200 fotografies escollides van ser exposades al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré des del 31 d'agost, i es va oferir la possibilitat al públic de votar la fotografia que més els agradava. La mostra, amb entrada lliure, va tenir una gran acollida entre la ciutadania, fins el punt que es va haver de prorrogar fins al 5 de desembre. En total es van recollir 1083 vots, dels quals 1061 han estat vàlids i 22 nuls.

El dissabte sortirem dubtes i sabrem quina estat la foto favorita del públic que ha donat suport de forma massiva a aquesta iniciativa que han permés descobrir nous talents creatius a la nostra ciutat.