Lliurament de polseres per a la primera jornada del Rock Fest

Els colomencs i les colomenques que ha aconseguit invitacions per a la primera jornada del festival les podran bescanviar aquest divendres per les polseres que donen accés al recinte.

A partir de demà divendres a les 10h, els colomencs i les colomenques que han accedit a les invitacions solidàries del Rock Fest i per tant estan inscrits a la llista per entrar gratuïtament a la primera jornada del festival podran rebre la polsera que els permetrà l'accés al recinte. Hi haurà un espai designat a aquest efecte al Parc de Can Zam.

En l'esmentat espai hauran d'acreditar presencialment, un cop més, tant la seva identitat com la seva residència a Santa Coloma mitjançant document identificatiu original (DNI, passaport). No s'han de lliurar polseres per a terceres persones, ja que són personals, intransferibles i seran col·locades en el moment de la gestió.

Les persones que acompanyin menors de 16 anys hauran de portar emplenat el següent document: http://rockfestbarcelona.com/wp-content/uploads/2016/01/Menores-Rock-Fest-Bcn-2016.pdf

També teniu aquesta autorització a la vostra dreta en format PDF.