Lliurament al Teatre Sagarra dels Premis Ciutat de Santa Coloma

Aquest dimecres 10 s'ha fet al Teatre Josep Maria de Sagarra l’acte de lliurament de guardons corresponents a la 17a edició dels Premis Ciutat de Santa Coloma.

El Jurat Cívic, que es va reunir el passat 17 de novembre, va acordar que els premis d’enguany seran per a aquestes entitats i aquestes persones:

En la categoria A, que premia l’activitat continuada a favor de la ciutat, per al Centre Excursionista Puigcastellar.
En aquest apartat, hi tindran una menció especial la publicació mensual El Mirall.net i l’activista per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat José Maria Ballesteros.

En la categoria B, que reconeix l’activitat destacada dels darrers dos anys, per a la Comissió Ciutadana No a la MAT, i mencions especials per a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i per al Col·lectiu Estafa Banca Badalona - Santa Coloma de Gramenet.

En la categoria C, que ressalta la tasca a favor de la promoció externa de la ciutat, per al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona del Recinte Torribera, i una menció especial per als Grallers de Santa Coloma de Gramenet.

Disset edicions


Els Premis es van crear l’any 1988, per retre homenatge a totes aquelles persones o col·lectius que treballen en benefici de la nostra ciutat. Els guardons, que es lliuren cada dos anys, tenen caràcter honorífic. L’objectiu és reconèixer públicament la tasca individual o col·lectiva, la trajectòria o a la millora de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet en qualsevol àmbit.
La cerimònia del proper dimecres la presidirà l’alcaldessa Núria Parlon.