L’Institut Torrent de les Bruixes de Santa Coloma celebra aquest cap de setmana la festa de l’arbre

A la edició de la festa d’enguany, com és tradicional, hi haurà activitats i tallers, i es plantarà un arboç al pati de l’institut colomenc

El proper dissabte dia 3 de març, l’Institut Torrent de les Bruixes celebra la ja tradicional festa de l’arbre dedicada a les noies i nois de primer d'ESO, que plantaran un arboç al patí de l'institut.

Plantar un arbre és voler deixar arrels. Aquest arboç  -i les seves cireretes-  acompanyaran els alumnes durant la seva estada a l'institut i el recordaran quan hagin marxat. Serà una manera de quedar arrelats, a través de l'arbre, a la comunitat educativa i a allò que significa. Els protagonistes de la festa seran els alumnes de primer, però, com sempre, la podran compartir  amb aquella gent que vol la pau, companys, amics, alumnes, pares i familiars.

A més hi haurà diferents activitats: tallers, jocs, lectura de poemes... Per acabar i, per donar més caliu a la diada, l'AMPA oferirà un aperitiu.

Horaris de les activitats

Horari: 10.30h, Tallers i Activitats. 12.00h, Activitats dels alumnes. 12.30h, Exhibicions de ball. 13.00h, Plantada de l’arbre. 13.30h, Final de festa i aperitiu.