‘L’habitació de Verònica’, d’Ira Levin, arriba avui divendres al Sagarra

L’any 1974, el nord-americà Ira Levin va escriure L’habitació de Verònica, una peça dramàtica i de suspens que es pot veure avui, dia 18 (21.00), al Teatre Sagarra.

Es tracta d‘una adaptació signada per Hèctor Claramunt i interpretada per Pep Anton Muñoz, Mercè Montalà, Sílvia Marty i el mateix Claramunt. Susan i Larry, una parella que s’acaba de conèixer, passen un dia fora quan un home i una dona se’ls acosten bocabadats per la gran semblança de Susan amb una noia anomenada Verònica, morta molts anys enrere. L’home i la dona es presenten com el senyor i la senyora Mackey, antics servents de la família de Verònica, els Brabissant, i li demanen a Susan que els acompanyi fins l’antiga mansió dels Brabissant. Un cop allà Susan haurà de ser Verònica durant una estona per alleugerir el patiment de l’últim membre viu de la família Brabissant.

L’obra literària de Ira Levin s’ha fet molt popular gràcies, sobretot, a les adaptacions cinematogràfiques. Aquest és el cas de La llavor del diable (Roman Polanski), Els nens del Brasil (Franklin J. Schaffner) o Les dones perfectes (Frank Oz). Les entrades es poden adquirir dues hores abans a les taquilles del Teatre.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTeatreSagarraSC&amp;width=292&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=false&amp;stream=false&amp;header=false&amp;height=62" style="border: medium none; overflow: hidden; width: 292px; height: 62px;" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>