Les sindicatures i els drets de la infància

Aquest dimecres 21 (19:00 hores) a la Biblioteca Singuerlín es desenvoluparà una jornada sobre els drets de la infància.

Jornada “Les sindicatures i els drets de la infància” el proper dimecres 21 (19:00 hores) de febrer a la Sala Salvador Cabré de la Biblioteca de Singuerlín (Plaça Sagrada Família s/n, Metro L9) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, el Fòrum de Síndics, Sindiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya (FòrumSD), i el suport de la Federació d’Entitats d’atenció a la infància i adolescència (FEDAIA), el Centro de Estudios sobre los Derechos de la Infancia y la Adolescencia (CEDIA) i l’associació per la defensa dels drets de la infància i adolescència (ADDIA).

El programa previst d’aquesta jornada és el següent:

19 hores - Benvinguda

  • Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet
  • Joan Barrera, síndic de Cornellà i president del FòrumSD
  • Carlos Villagrasa, defensor de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet

19,30 hores - Ponències

“El papel de las defensorías por los derechos de la infancia y adolescencia” Sr. Isaac Ravetllat, Professor de la Universitat de Talca (Chile) i expert en Drets de la infància.
“La funció de defensa dels drets dels infants per part del Síndic de Greuges” Sra. M. Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges de Catalunya en temes de infància.

20 hores – Taula Rodona
: Drets de la infància: una visió des de la quotidianitat

  • Carlos Villagrasa, defensor de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i president de l’associació per la defensa dels drets de la infància i adolescència - ADDIA
  • Josep M. Villena, president de la taula per la infància i adolescència de Catalunya.
  • Francina Alsina, presidenta de la taula del Tercer Sector de Catalunya

Moderadora: Mireia González Saez, Regidora Ponent d’Educació, Infància, Joventut i Polítiques d'Igualtat.

L’acte finalitzarà a les 21 hores.