Les obres de creació del complex residencial i de lleure Cúbics Santa Coloma avancen a bon ritme

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet van visitarar les obres el passat divendres.

Divendres 18 de setembre, el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, i l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, van realitzar una visita a les obres del complex d’habitatges i lleure Cúbics Santa Coloma.
 
Les obres del complex, ubicat a la confluència de les avingudes de la Pallaresa i Francesc Macià, al costat del parc d’Europa, avancen a bon ritme i ja es poden apreciar gran part de les tres torres en forma de cubs, de diferents alçades, des de les immediacions. Es tracta d’un important projecte de transformació urbana, dissenyat pels arquitectes de prestigi internacional Eduardo Soto de Moura, els germans Robert i Esteve Terradas, i Daniel de Castro Lopes. Les obres són executades per l’empresa PROSAVI promociones.

El complex tindrà una superfície total construïda de 65.000m2. Més de 10.000 m2 seran de zones d’ús públic, entre elles una gran plaça de més de 4.000 m2 que serà la més gran de tota Santa Coloma. A més, el Cúbics acollirà un espai de multicinemes de 12 sales, un hotel amb 146 habitacions, 100 habitatges protegits de lloguer, 45 habitatges tutelats per a la gent gran i 150 habitatges lliures. També inclou 613 places d’aparcament i noves zones verdes.

El nou complex es convertirà en un referent de centralitat urbana i serà un front i porta d’unió entre els barris del Centre i de Singuerlín.