Les Jornades per la Pau continuen amb teatrefòrum i taules rodones

Destaca la representació al Teatre Sagarra de "El pes del plom", una proposta de la Sala Becket que aprofundeix la temàtica del tràfic d’armes.

Continuen les Jornades per la Pau i la Cooperació amb diversos actes, entre els quals la representació de l’obra teatral" El pes del plom", una proposta de la Sala Becket que aprofundeix la temàtica del tràfic d’armes.
"El pes del plom" es representarà tres vegades: els dies 16 i 17 (12.00) per a l’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat i el dia 16 (21.00) per al públic general. L’entrada serà gratuïta. Dirigida per Aleix Fauró i Isis Martín, la companyia La Virgueria proposa un thriller, un viatge poètic, a través de la indústria de les armes.

Les altres activitats d’interès són el teatrefòrum del dia 11 (18.00, Mas Fonollar), amb l’estrena de Primer congreso de expertos: la nueva sociedad, del grup colomenc De Butxaca; l’exposició «Futbol que canvia la vida», del reporter gràfic Kim Manresa (Centre Cívic del Riu); el col·loqui sobre els intercanvis internacionals de joves (dia 14, 18.00, Mas Fonollar), i una taula rodona sobre l’ocupació del Sàhara Occidental (dia 15, 19.00, Biblioteca Singuerlín). El divendres 10 (19.00, Biblioteca Singuerlín), Tonny Palomino presentarà el projecte «Los Martincitos, una realitat solidària i d’ajut a la gent gran de Villa El Salvador».