Les biblioteques de Santa Coloma, un bona alternativa d'oci

Aquests equipaments públics esdevenen una oportunitat per combinar lleure i cultura en el període estiuenc.

Les tres biblioteques públiques de Santa Coloma romanen obertes aquest estiu amb horaris especials a causa del període de vacances. Totes les persones que vulguin fer-ne ús tenen a la seva disposició un fons documental impressionant de 202.000 documents entre llibres, revistes, discos i DVD (pel·lícules i documentals) distribuïts d’aquesta manera: Biblioteca Central, 90.955; Can Peixauet, 70.761, i Singuerlín, 41.007.

Horari especial

Durant l’estiu, les biblioteques colomenques fan un horari especial. Tot el mes de juliol i la primera quinzena del mes de setembre romanen obertes de 15.30 a 21.00 h. Pel que fa a l'horari de matí (de 10.00 a 14.00 hores), la Central obre els dimarts, Singuerlín els dimecres i Can Peixauet els dijous. A l’agost , continua el mateix horari, però cadascun dels centres tanca una tarda: els dimarts, la Central; els dimecres, Singuerlín; i els dijous, Can Peixauet .

Biblioteca virtual

En aquests mesos molta gent està de vacances i pot tenir problemes per retornar els documents prestats dins el termini, o bé necessita més temps per tornar-los. La Biblioteca Virtual (http://bibliotecavirtual.diba.cat) permet accedir a l’espai personal i gestionar tràmits en línia, com ara la consulta dels documents prestats, la renovació, la modificació de les dades personals, la demanda del carnet, etc. Aquest espai de la xarxa funciona les 24 hores dels 365 dies de l'any.

*Adreçes: Biblioteca central, jardí de Can Sisteré, s/n; Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré, plaça de la Sagrada Família, s/n, i Biblioteca Can Peixauet, avinguda de la Generalitat, 98-100.