L’edifici provisional del Mercat del Fondo de Santa Coloma de Gramenet obre avui les seves portes

El mercat municipal es trasllada a un edifici provisional mentre es construeix el modern edifici que l'allotjarà en el futur, un poliequipament que inclourà també supermercat, una biblioteca i la primera llar d'infants de promoció pública del barri del Fondo

Avui dimecres 26 de novembre a les 8.00 hores s’ha obert al públic el mercat provisional del Fondo, que ha estat instal·lat en una carpa provisional de 1.900 metres quadrats totalment condicionada, situada a la cantonada del carrer de Mozart amb el Camí del Fondo de Badalona. El mercat, que va ser construït al 1966, va tancar les seves portes el passat dissabte 22 de novembre, a les tres de la tarda.

Una vegada ja realitzat el trasllat dels paradistes des de l'antic mercat a la carpa, es procedirà a l'enderroc de la construcció per crear, a la mançana que actualment ocupa, un modern poliequipament de 9.400 metres quadrats, destinat a crear un nou punt de centralitat per a Santa Coloma i de manera especial per al barri del Fondo.

S'estima que en uns tres anys, al terreny que ocupa el ja antic mercat, es construirà un modern edifici que agruparà no només les habituals parades de venda del mercat, sinó també un supermercat, una biblioteca i la primera llar d'infants de promoció pública del barri del Fondo. En aquest nou poliequipament s'invertiran uns vint milions d'euros.