L’edifici d’habitatges Torre Sònia avança segons els terminis previstos

L'alcalde i els afectats per l'explosió de gas del Fondo van visitar les obres.

L’alcalde de Santa Coloma Bartomeu Muñoz i la comissió de veïns del Fondo afectats per l’explosió de gas del gener de 2006, han visitat l’edifici d’habitatges “Torre Sònia”. L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l'empresa municipal Gramepark, està a punt de finalitzar la construcció de l’edifici, que estarà llest per al mes de desembre d’enguany, tal i com estava previst.

L’alcalde i els veïns propietaris dels habitatges han visitat totes les plantes de l’edifici (planta baixa + 9) i les seves respectives vivendes, a més dels pàrkings i trasters. En conjunt, han pogut veure que les obres avancen de manera òptima segons els terminis estipulats.

L’edifici Torre Sònia, característiques
El projecte que s’està realitzant és la proposta presentada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través del projecte elaborat per l’empresa municipal Gramepark, aprovada a principis d’any 2007 per unanimitat de les 17 famílies afectades.

Així, l’edifici Torre Sonia, ubicat a la Rambla del Fondo 66, es caracteritza per la seva singularitat arquitectònica, és de planta baixa + 9, tres habitatges per replà, i respecta la singularitat que ja presentava el projecte inicial: edifici a quatre vents que manté el disseny de la façana original.

En total, disposa de 28 habitatges de 85 metres quadrats de superfície útil, quatre locals comercials en planta baixa i garatge al soterrani. 19 dels pisos són els corresponents als afectats i la resta de pisos –nou de venda lliure- permeten cobrir les despeses de la construcció de tot l’edifici. Cada propietari disposarà de dues terrasses, un traster de cinc a sis metres i una plaça d’aparcament. L'immoble estarà equipat amb plaques de captació solar per a la generació d'energia.