L'autobús B14 millorarà la seva ruta al Raval

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla integral de seguretat, proximitat i millora de l'entorn urbà dels districtes 5è (barris del Raval, Santa Rosa i Safaretjos) i 6è (barri del Fondo).

La línia d'autobús B14 canviarà la seva ruta per facilitar l'accés dels veïns i veïnes del Raval als diferents serveis del barri, com són el CAP del carrer de Elcano i les dependències de la Policia Local, entre d'altres equipaments. L'Ajuntament ja ha acordat amb l'empresa TUSGSAL aquesta modificació del recorregut que implicarà una petita adequació urbanística de les vies per on passarà el bus prevista per a principis de 2013, amb la finalitat de facilitar el trànsit, entre les quals el carrer de Pau Claris, que canviarà el seu sentit per permetre la pujada del bus-a la volta baixarà pel carrer de Sant Jordi.

Aquesta millora s'emmarca en el Pla integral de seguretat, proximitat i millora de l'entorn urbà dels districtes 5è (barris del Raval, Santa Rosa i Safaretjos) i 6è (barri del Fondo) i ha comptat amb les aportacions dels veïns i veïnes de la zona.