L’Aula de Salut estudia com es poden marcar els límits als fills i a les filles

Ferran Salmurri, psicòleg de l’Hospital Clínic i autor del llibre Llibertat emocional, pronunciarà la conferència “Com podem marcar els límits als fills i a les filles?”.

La xerrada es farà el 27 de gener (18.30) al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré. Aquest acte forma part de l’Aula de Salut de Mares i Pares, que organitza el Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament.

Dins d’aquest programa, el 5 de novembre es va fer una conferència sobre el paper de les emocions en la salut dels fills. Per donar continuïtat al tema, es va proposar la realització de tres tallers, els dies 27 de gener i 3 i 10 de febrer. L’objectiu és reivindicar la importància de la intel·ligència emocional en el desenvolupament dels fills.

En aquestes sessions, les mares i els pares coneixeran les eines per promoure la intel·ligència emocional dins la família i afavorir el benestar personal. Són tallers pràctics i vivencials que requereixen la  participació i la implicació dels assistents.

Reserves de places: per limitacions de l’aforament, és imprescindible confirmar l’assistència prèviament, mitjançant una trucada al telèfon 93 462 40 00 (extensions 3074 i 3054) o bé mitjançant un escrit per correu electrònic.