L’Auditori Can Roig i Torres enceta el nou cicle d’espectacles musicals

Cal destacar el flamenc del grup De la Carmela; la música d’autor de Joan Boada; el ritme de fusió de María Cambray, i l’homenatge als 40 anys de l’Orquestra Plateria en el concert de Los Tunantes, liderats pel vocalista Manel Joseph.

Amb el concert de la Diada del Quartet Qvixote, el passat 10 de setembre va començar el nou cicle d’espectacles de l’Auditori de Can Roig i Torres. El programa es divideix en tres apartats: la proposta musical estable, la música feta per artistes colomencs (Música SC) i els esdeveniments organitzats per l’Escola Municipal de Música.

El cicle de música clàssica continuarà amb l’Associació Catalana de Compositors, amb la participació d’Octavi Martínez (violí) i Benjamín Frit (piano), amb un tribut al compositor colomenc Josep Pasqual i amb el I Concurs Internacional de Flauta Travessera de Catalunya.

Pel que fa als altres gèneres, cal destacar el flamenc del grup De la Carmela; la música d’autor de Joan Boada; el ritme de fusió de María Cambray, i l’homenatge als 40 anys de l’Orquestra Plateria en el concert de Los Tunantes, liderats pel vocalista Manel Joseph.

La Música SC comptarà amb el col·lectiu Poetes de carrer (pàgina 4), encapçalat per José Antonio Nieves Jana, el grup Hule Frappe i la formació de Kico Fernández. La Banda de Santa Coloma celebrarà el segon aniversari. També hi haurà una funció de Música & Cinema amb la projecció d’El Chico i l’homenatge a Ovidi Montllor del Correllengua.

Completaran la programació els concerts de l’Escola Municipal de Música: el taller Musicalment, les Matinés Musicals, el Concert de Santa Cecília i les audicions tradicionals del Nadal.

L’Auditori és un equipament cultural molt apreciat per la població. Durant el primer semestre, el nombre total d’espectadors que han ocupat el pati de butaques ha estat de 9.430.