L'Auditori Can Roig i Torres celebra deu anys de difusió i promoció de la música a Santa Coloma.

L’Auditori presentarà el guitarrista Pau Figueras, el jazz fusió d’Ángel Pereira i Narcís Vidal i la Història d’un soldat, de Murtra Ensemble, entre altres propostes.

Per a aquest cicle (setembre-desembre 2017) , i fent especial èmfasi en la varietat musical programada, us presentem al guitarrista Pau Figueras; el jazz fusió d’Ángel Pereira i Narcís Vidal; el concert de l’Associació Catalana de Compositors i la Història d’un soldat, a càrrec de Murtra Ensemble. Camerata Gramenet, la Banda de Música de Santa Coloma, la cantant Queralt Lahoz, al capdavant del grup Mimbre Manouche, i el cantautor Raul Rojas, que presentarà el seu darrer treball, esdevindran una mostra del talent colomenc.

L’Stage d’Interpretació Musical arribarà a la seva tercera edició com a vehicle immillorable per a l’ampliacio de coneixements, amb professors de prestigi provinents d’altres centres. Els tradicionals concerts de l’Escola i les Matinés Musicals completen el programa que teniu a les vostres mans a aquest web municipal.