L’Associació d’Alcohòlics de Santa Rosa debat sobre l’atenció als malalts

Aquesta entitat, una de les més veteranes de la ciutat, ha organitzat el dimarts 19 (18.30) la xerrada "L’atenció a l’alcoholisme: una història i un repte" a la Biblioteca Can Peixauet.

Dimarts, 19 de març (18.30), tindrà lloc la xerrada “L’atenció a l’alcoholisme: una història i un repte” a la Biblioteca Can Peixauet. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Núria Parlon, alcaldessa de la ciutat. Hi parlaran Andreu Banús, diplomat en Infermeria, redactor del primer Pla popular de sanitat; Inma Rivas, directora del Centre Delta de Badalona; José Manuel Peña, president de l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitat Santa Rosa, i José Esteban Fabregat, presidentde la Federació Catalana d’d'Alcohòlics Rehabilitats. Hi farà de moderador Josep Llurba.

L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats Santa Rosa és una de les entitats més veteranes de la ciutat. En aquests moments, el grup celebra el 30è aniversari i manté inalterables els seus objectius: conèixer la malaltia a fons, mantenir la abstinència, donar suport a les persones afectades i a les seves famílies i sensibilitzar la població sobre els efectes de l’alcoholisme. Per assolir-los, l’entitat organitza grups d’ajudes, trobades, jornades i la festa de Nadal sense alcohol.

Hi trobareu més informació al carrer de Monturiol, 20 (els dilluns i els divendres de 18.00 a 19.00 i els dimarts de 18.00 a 20.00), a l’adreça electrònica aarstarosa@hotmail.com i al telèfon 93 603 83 13. Per concertar una cita, heu de trucar al 690 67 04 31.