"L'Alcaldia als barris", al districte V

Des del dilluns 2 i fins al divendres 6, l'alcaldessa Núria Parlon i el seu equip de treball atenen a la ciutadania a l'Oficina Local d'Habitatge (avinguda de la Generalitat, 112).

L’alcaldessa Núria Parlon, amb el seu equip de l'àrea d'Alcadia, continua amb el programa “L’Alcaldia als barris”. Del 2 al 6 de juliol anirà al districte V (barris del Raval, Santa Rosa i els Safaretjos), on intensificarà el contacte i el treball amb el veïnat. El punt d’atenció a la ciutadania de l’Alcaldia al llarg dels propers dies estarà a l’Oficina Local d’Habitatge (avinguda de la Generalitat, 112).

L’alcaldessa, el seu equip i el regidor de districte, Esteve Serrano Ortín, recorreran els carrers, les places i els equipaments dels tres barris esmentats per mantenir un contacte directe amb la població i conèixer de prop els problemes i les necessitats d’aquesta zona de la ciutat.

El programa "L'Alcaldia als barris" no suposa cap cost econòmic addicional, ja que s'aprofiten les instal·lacions i els recursos dels equipaments municipals.