"L'Alcaldia als barris", al districte IV

Del 7 al 11 de maig, l'alcaldessa, Núria Parlon, i el seu equip de treball habitual es traslladen a l'edifici municipal de la plaça de l'Olimp per intensificar el contacte i el treball amb la ciutadania de Riu Nord i Riu Sud.

Continua el programa municipal de proximitat ciutadana i de participació "L'Alcaldia als barris", que durant tres mesos recorre els sis districtes administratius de Santa Coloma.

La setmana del 7 a l'11 de maig, l'Alcaldia s'instal·larà a l'edifici que alberga l'Àrea de Serveis Territorials (plaça de l'Olimp, s / n; tel. 93 462 40 00). L'alcaldessa, el seu equip i el regidor del districte, Jordi Mas, recorreran els carrers, places i equipaments del barri per obtenir una radiografia al detall d'aquest.

Proximitat des del territori

Aquesta és la segona edició del programa "L'Alcaldia als barris", que va començar a realitzar-se el 2011 per fer efectiu el compromís de l'alcaldessa de potenciar la relació de proximitat, participació i diàleg amb la població, entitats i associacions colomencs. Amb aquest mateix objectiu, el govern municipal ha apostat per les sis Regidories de districte que, amb un regidor o regidora adscrit a cada zona, es van posar en marxa el novembre de l'any passat per apropar els serveis municipals a la ciutadania i donar resposta de manera eficaç a les necessitats de la població. "L'Alcaldia als barris" reforça aquest projecte de descentralització territorial.

L'alcaldessa i el seu equip s'ubiquen en en els mateixos equipaments on al llarg de l'any funcionen les esmentades regidories de districte. En ambdós casos, no hi ha cap despesa econòmica addicional, ja que s'aprofiten els recursos materials de cada equipament, la infraestructura tècnica i el personal que treballa en aquests centres.