L’alcaldessa explica als veïns i veïnes del districte 1 els principals projectes urbanístics de la zona

Una setmana més el programa “L’alcaldia als barris” ha ofert una trobada informativa al veïnat, comerciants, entitats i associacions del districte on s’expliquen els projectes que afecten a la zona.

L’alcaldessa, Núria Parlon; el regidor de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania, Siscu Sánchez; el regidor de Serveis Municipals, Comerç i Mercats, Esteve Serrano; i el regidor d’Urbanisme i Habitatge, Jordi Mas, han explicat els projectes de remodelació urbanística que afecten a la zona centre de Santa Coloma.

En aquesta trobada informativa l’alcaldessa ha començat amb el balanç del programa de les Regidories de Districte que ja porta poc més d’un any funcionant. Amb les regidories de districte Parlon ha assegurat que “es fa més fàcil gestionar les incidències del dia a dia amb la col·laboració directa de la ciutadania”. A més, Núria Parlon ha recordat que la reforma del centre comercial de la ciutat comptarà a una campanya informativa pròpia com es va fer amb les obres incloses al programa "Millorem el nostre barri". Siscu Sánchez, que a més és regidor del districte 1, per la seva banda ha recordat el procés participatiu per a l’elaboració del  Pla d’Acció Municipal (PAM) com “un procés que afegeix un gran valor a l’acció municipal”. Sánchez també ha explicat que la remodelació de la zona centre de la ciutat tindrà un procés de informació i comunicació per a que els veïns i veïnes puguin fer les seves aportacions.

Els regidors Jordi Mas i Esteve Serrano han explicat els detalls de dos grans projectes d’aquest mandat municipal: la remodelació del Mercat Sagarra i el projecte de remodelació urbanística de la zona centre de la Ciutat.  Després de les intervencions els assistents han preguntat per aspectes concrets d’aquests projectes, com el accés dels vehicles als aparcaments o com funcionarà la càrrega i descàrrega.

L’alcaldessa ha finalitzat l’acte informatiu agraint la presència dels ciutadans i ciutadanes i demanant la col·laboració en el programa de les regidories de districte i l’alcaldia als barris.