L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet presenta demà la nova Biblioteca Singuerlín- Salvador Cabré

Es realitzarà un recorregut per les instal·lacions, entre les quals destaca una sala de cinema amb capacitat per a 250 persones.

Santa Coloma de Gramenet, a 11 de maig de 2010. Demà dimecres, a les 11 h, l’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon presentarà als mitjans la nova Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré. El nou equipament cultural destinat a tota la ciutadania disposa de 1.750 m2 i destaca pel seu disseny arquitectònic singular i modern, d’interiors diàfans i amb una façana de gran personalitat formal. Una de les seves particularitats és que disposa d’una sala de cinema amb capacitat per a 250 persones destinada a diferents actes i també d’un fons especial de cinema documental i cinema d’autor.

La nova Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré  forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i neix amb un fons de 26.000 llibres, 4.000 documents audiovisuals, 150 títols de revistes, 9 diaris i un espai destinat a la informació local. La nova biblioteca ret homenatge a Salvador Cabré i Puig, mossèn de la parròquia del barri de Singuerlín durant l’etapa del franquisme i impulsor de la llengua i la cultura catalana a la ciutat durant la dècada dels setanta. Cabré està molt content per la denominació de la biblioteca amb el seu nom. El nou equipament està ubicat al costat de la parada de metro Singuerlín de la Línia 9, a la plaça de la Sagrada Família.

Aquest dimecres, primer es realitzarà un recorregut per les seves instal·lacions i després n’hi haurà una roda de premsa.

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat