L'Ajuntament renova els centres cívics, culturals i per a joves

Amb una inversió de 3,5 milions d'euros procedents del Fons d'Inversió Municipal, s'estan modernitzant deu equipaments de la ciutat.

 

 

L'Ajuntament de Santa Coloma té en marxa intervencions per a renovar els diferents centres cívics, culturals, esportius i per a joves de la ciutat. Es tracta de deu projectes que, amb una inversió de 3,5 milions d'euros, estan inclosos al Fons d'Inversió Municipal (FIM), amb l'objectiu de modernitzar aquests espais dedicats a la cultura, l'oci i l'esport, per a adequar-los a les demandes dels colomenses.

Una de les intervencions destacades són les noves instal·lacions de petanca de Riera Alta i de Can Calvet, les obres de les quals finalitzaran durant el mes d'agost. L'ajuntament va iniciar el mes de maig la construcció dels dos nous locals, un per al Club Petanca Riera Alta i altre per el Club Petanca Can Calvet, que inclouen sala de reunions, magatzem, zona de jocs i serveis. El projecte també contempla les millores de la il·luminació exterior d'ambdues pistes, entre d'altres actuacions.

També estan en marxa els treballs de millora del Poliesportiu Nou que, amb una inversió de 750.000 euros, suposarà la reforma de les sales esportives, vestuaris i serveis, la reforma de les instal·lacions elèctriques, de fontaneria, telefonia, etc., entre d'altres aspectes. En l'apartat esportiu també s'inclou la renovació i actualització de les Pistes d'Atletisme Antoni Amorós, dotant-les de nous serveis i equipaments per a la pràctica esportiva de diferents disciplines.

Els espais per a la cultura i l'oci que canvien
Santa Coloma disposa de 17 equipaments soci-culturals, entre Centres Cívics i Casals Municipals. Són espais dedicats a la trobada dels ciutadans i entitats, a l'intercanvi de coneixement i la cultura, que proporcionen serveis i recursos pels colomencs. Una gran part d'ells estan millorant la seva imatge i instal·lacions gràcies al FIM.

Un exemple és el Centri Cívic Riu Nord. Les obres de climatització i millora general del hall d'entrada finalitzen aquesta setmana. També l'Ajuntament ha finalitzat les obres de climatització i ventilació del Centre d'Art Contemporani Can Sisteré, que oferirà una nova exposició pel setembre. Altre exemple és el Centri Cívic de Can Mariner, la intervenció del qual se centra en la millora de la sala d'exposicions, la instal·lació elèctrica i la climatització; aquest equipament es preveuque estigui llest a la fi de setembre. L'Ajuntament també té previst reformar les instal·lacions del Centre de Recursos per a Joves Rellotge XXI, entre d'altres. En conjunt, suposa una modernització de les instal·lacions d'aquests centres per a poder satisfer les necessitats canviants dels colomencs.