L'ajuntament, "la Caixa" i l'entitat Integramenet presenten un projecte adreçat a la joventut colomenca

El passat divendres les tres institucions van signar el conveni de col·laboració per tirar endavant el Projecte d'intervenció comunitària intercultural.

 

La sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va ser l'escenari de la presentació  d'un  projecte de col·laboració entre l'Ajuntament, la Fundació  "la Caixa" i la Fundació colomenca Integramenet. Mitjançant aquest conveni, a Santa Coloma es desenvoluparà el "Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural" que duu a terme la Fundació "la Caixa".

Promoure la igualtat entre el jovent
L’objectiu principal del projecte és posar en marxa diferents iniciatives per promoure la igualtat d’oportunitats entre els i les joves de Santa Coloma de Gramenet. La Fundació Integramenet, amb el suport de la Fundació "la Caixa" i l’Ajuntament, crearà una plataforma de promoció de la joventut que desenvoluparà noves propostes. El projecte treballarà els aspectes relacionats amb la formació laboral, noves alternatives d’oci, l’esport i les arts.

La Fundació Integramenet serà l’encarregada de gestionar el projecte amb  la col·laboració de la Fundació "la Caixa" i el suport tècnic del consistori colomenc. Tant l’Ajuntament com la fundació també faran difusió, suport, control i avaluació del projecte.

La presentació divendres del projecte demostra la sensibilitat de "la Caixa" cap el nous escenaris socials, així com la voluntat de contribuir a promoure la bona convivència ciutadana. La Fundació Integramenet treballa des de fa anys al barri del Raval de Santa Coloma a l’àmbit de la convivència ciutadana. Per a l’Ajuntament de Santa Coloma, les polítiques d’igualtat d’oportunitats, de convivència i de civisme són prioritàries.