L’Ajuntament intensifica el treball per a millorar la imatge dels comerços de la ciutat

Aquesta actuació municipal s'emmarca en l'esforç del consistori per incentivar i dinamitzar el comerç de proximitat de Santa Coloma.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha engegat una nova fase de la prova pilot d’aquest projecte basat en l’actuació activa sobre un grup de comerços, de l’entorn del nou Mercat Municipal del Fondo. L'objectiu és ajudar-los a millorar la imatge de l'establiment mitjançat l’assessorament en tècniques de venda, com l’aparadorisme i, més enllà d’això, oferir-los suport per a garantir el compliment de la normativa en aspectes tan importants com les garanties sanitàries i el respecte dels drets del consumidor.

A aquests comerços se’ls dóna un suport professional i especialitzat, alhora que es du a terme un seguiment municipal continuat a través de l’entrega de Cartes de Mesures, que inclouen un seguit de reformes senzilles i molt econòmiques acompanyades d’exemples gràfics i formes per aplicar-les. És important destacar l’esforç pedagògic realitzat en les visites dutes a terme per part de tècnics municipals, amb exemples gràfics d’imatges actuals acompanyades d’imatges retocades per fer visible la direcció de les modificacions necessàries.