L’Ajuntament inicia la campanya informativa d'escolarització per al curs 2016-2017

S'han iniciat un seguit de xerrades per donar a conèixer a les famílies el procés de preinscripció en les diferents etapes educatives, i resoldre els seus dubtes.

El Servei d’Educació de l’Ajuntament engega un seguit de xerrades informatives per donar a conèixer el procés de preinscripció en les diferents etapes educatives, i resoldre els dubtes i neguits que puguin sorgir a les famílies en un moment tant important com és l’elecció de centre escolar pels nostres fills i filles.
Les xerrades s’estructuren en dos blocs. Un bloc dirigit a les famílies amb fills i filles que començaran P3 el proper curs, i un altre dirigit a les famílies amb fills i filles que començaran 1r d’ESO.

*Per les famílies amb fills i filles que iniciaran la seva escolarització a P3:

  • Es convoca a les famílies que viuen als barris Riera Alta, Llatí, Cementiri Vell, Fondo, Santa Rosa, Raval, Safaretjos, Centre, Can Mariner, Riu Nord i Riu Sud, el 18 de gener de 2016 a les 17 hores al Teatre Josep Maria de Sagarra (c. Lluís Companys, 27).
  • Es convoca a les famílies que viuen als barris Oliveres, Singuerlín, Guinardera i Can Franquesa, el 26 de gener de 2016 a les 17 hores a la Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré (pl. Sagrada Família s/n).

*Per les famílies amb fills i filles que començaran 1r d’ESO:

  • Es convoca a les famílies que viuen als barris de Can Mariner i Centre, el dia 20 de gener a les 17 hores, a l’edifici dels Serveis Educatius (rambla Sant Sebastià, 98-100 2n planta).
  • Es convoca a les famílies que viuen als barris Oliveres, Singuerlín, Guinardera i Can Franquesa, el 28 de gener de 2016 a les 17 hores, a la Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré (pl. Sagrada Família s/n)
  • Es convoca a les famílies que viuen als barris de Fondo, Llatí, Riera Alta i Cementiri Vell, l’1 de febrer de 2016 a les 17 hores, a l’edifici dels Serveis Educatius (rambla Sant Sebastià, 98-100 2n planta).
  • Es convoca a les famílies que viuen als barris de Santa Rosa, Raval, Safaretjos, Riu Nord i Riu Sud, el 2 de febrer de 2016 a les 17 hores al Museu Torre Balldovina (pl. Pau Casals s/n).

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (rambla Sant Sebastià, 98-100 Horari d’atenció al públic de 9:00h-14:00h) Telèfon 93 462 40 58 adreça electrònica  escolaritzacio@gramenet.cat