L'Ajuntament impulsa la Xarxa de Comerç Social

En col·laboració amb l’Associació Mundus, treballa en la creació de la Xarxa de Comerç Social. L’esmentada entitat s’encarregarà de les visites informatives i del Registre de Comerços i Empreses on es pugui fer servir la moneda local.

L’Ajuntament prioritza el comerç de proximitat. La forma de posar diners en el sistema és a través de les subvencions que l’Ajuntament concedeix a les entitats. Els comerços i les empreses han de formar part en primera instància d’aquesta Xarxa i formalitzar-hi la inscripció.
Les entitats esportives i de comerç seran les primeres que rebran part de les subvencions en moneda local. Per aquest motiu, ara, al juliol, s’estan fent visites per explicar les característiques de la Xarxa. Qui vulgui concertar-ne una, o demanar més informació, pot escriure a monedalocal@gramenet.cat o trucar al 93 462 40 00 extensió 3065 (de 9.00 a 14.00 h). Els pagaments digitals estaran completament avalats per l’Ajuntament i es faran a través del mòbil (APP o SMS). Els establiments adherits tindran el suport permanent d’un equip de professionals per fer les gestions i informar sobre qualsevol aspecte relatiu a la Xarxa de Comerç Social.