L’Ajuntament de Santa Coloma ha iniciat les obres de connexió dels carrers de Navarra i de la Farigola, al barri de La Guinardera

L’Ajuntament de Santa Coloma ha iniciat les obres per a realitzar la connexió del carrer de Navarra amb el carrer de la Farigola, mitjançant la pavimentació d’un pas natural ubicat a l’entorn de l’escola Primavera, al barri de La Guinardera.

 La intervenció consisteix en l’asfaltat de la part alta del carrer de Navarra, amb fort pendent, i la creació de trams delimitats per a vianants durant tot el recorregut, i la connexió amb l’actual urbanització del carrer de la Farigola. A més, també s’incorporarà una via lateral de recollida d’aigües. L’objectiu de l’actuació és millorar l’accessibilitat dels vianants i vehicles dels barris de La Guinardera i Singuerlín, especialment d’aquells desplaçaments que es produeixen coincidint amb l’entrada i sortida des de l’escola Primavera.

 L’execució de les obres durarà aproximadament un mes, temps durant el qual s’assegurarà l’accés dels vianants. No hi haurà variacions en el transport públic. El cost de l’actuació és de quasi 58.000 €.

 Per a més informació i/o entrevistes i/o imatges

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488